Κατασκευαστής και προμηθευτής των καλωδίων, των καλωδίων & των εξαρτημάτων καλωδίων

Shenzhen Chengtiantai Cable βιομηχανία Developemnt ΕΠΕ, ομο

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Chengtiantai Cable Industry Development Co.,Ltd

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας Ομοαξονικό καλώδιο χαλκού για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Ομοαξονικό καλώδιο χαλκού για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η γρήγορη απάντηση, ακριβής παράδοση χρονολογεί και η δυνατότητά τους να βοηθήσουν με τις επείγουσες ή μεγάλες διαταγές θέτει σε λειτουργία το καλώδιο chengtiantai μια άριστη επιχείρηση με.

—— Antonio Esteves (Βραζιλία)

Εκτιμάμε την υποστήριξη που επεκτείνεται από Shenzhen Chengtiantai το καλώδιο από την άποψη της παράδοσης για πολλές από τις διαταγές μας.

—— Budi Ramli (Ινδονησία)

Βρίσκω τη Ομάδα Διοίκησης στα καλώδια CTT δυναμική και εύκολη να εξετάσει.

—— Christopher Wong (Μαλαισία)

Το καλώδιο CTT είναι αξιόπιστος, τίμιος χρήσιμος και αξιόπιστος προμηθευτής και ένας που δεν θα είχαμε κανέναν δισταγμό συστήνοντας σε οποιαδήποτε ενδεχόμενη επιχείρηση.

—— Κοιλάδα (Νότια Αφρική)

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Chengtiantai Cable Industry Development Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6
Shenzhen Chengtiantai Cable Industry Development Co.,Ltd Shenzhen Chengtiantai Cable Industry Development Co.,Ltd Shenzhen Chengtiantai Cable Industry Development Co.,Ltd Shenzhen Chengtiantai Cable Industry Development Co.,Ltd Shenzhen Chengtiantai Cable Industry Development Co.,Ltd Shenzhen Chengtiantai Cable Industry Development Co.,Ltd
Κτήριο διοίκησης τηλεγράφηση του εργαστηρίου Μέσο εργαστήριο καλωδίων τάσης εργαστήριο σχεδίων καλωδίων χαλκού buiding εργαστήριο καλωδίων

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Νότια Αμερική
Ανατολική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες : Καλώδιο Chengtiantai
Αριθμός Υπαλλήλων : 250~300
Ετήσιες πωλήσεις : 350 million-500 million
Ιδρύθηκε Έτος : 1983
Εξαγωγή pc : 20% - 30%
OEM / ODM: available

Co. ανάπτυξης βιομηχανίας καλωδίων Chengtiantai Shenzhen, ΕΠΕ που καθιερώνεται το 1997. Αλλά οι ιδρυτές μας έχουν συμμετάσχει στην κατασκευή καλωδίων καλωδίων από το 1983, η οποία ήταν γνωστή ως «Guangdong Dacheng εργοστάσιο καλωδίων».

 

C.T.T. είναι ένας κατασκευαστής ειδικευμένος στην παραγωγή του αστικού και ειδικού καλωδίου καλωδίων. Το 2008, η επιχείρησή μας έχει συστηθεί ως κακία - πρόεδρος τμήμα της ομοσπονδίας των βιομηχανιών Shenzhen. C.T.T. Βρίσκεται στην περιοχή Guangming, πόλη Shenzhen. Η περιοχή οικοδόμησης C.T.T. Είναι 100.000 τετραγωνικά μέτρα με 60.000 τετραγωνικά μέτρα ως διάστημα πατωμάτων.

 

Υπάρχουν 271 υπάλληλοι και πέντε εργαστήρια όπως το εργαστήριο κοκκιοποίησης, το εργαστήριο σχεδίων καλωδίων, το εργαστήριο καλωδίων, το εργαστήριο καλωδίων και το μέσος-υψηλό εργαστήριο καλωδίων τάσης στην επιχείρησή μας. Ο ετήσιος κύκλος εργασιών C.T.T έφθασε σε 500 εκατομμύριο Δολ ΗΠΑ πέρυσι. Τα τυποποιημένα προϊόντα και το καλώδιο καλωδίων cOem μας έχουν εγκατασταθεί ευρέως στις αρτηρίες κυκλοφορίας, κτήρια διαβίωσης, λεωφόροι αγορών, επιχειρησιακά κτίρια γραφείων, δημοτικά κτήρια, αερολιμένες και ούτω καθεξής, οι οποίοι μας έχουν κερδίσει μεγάλο σπίτι φήμης και στο κατάστρωμα.

 

Η ποιότητα είναι πάντα το πρώτο πράγμα ότι δίνουμε υψηλή προσοχή. Με την προσπάθεια της ολόκληρης ομάδας C.T.T σε περισσότερο από 30 έτη, C.T.T έχει απονεμηθεί ως «κατασκευαστής κορυφαίας ποιότητας Shenzhen», «επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας», «γνωστό εμπορικό σήμα της επαρχίας Γκουαγκντόνγκ», «διάσημο εμπορικό σήμα Guangdong», «γνωστό εμπορικό σήμα Shenzhen» και ούτω καθεξής. Εν τω μεταξύ C.T.T έχει καταχωρήσει περισσότερα από οκτώ δικά μας διπλώματα ευρεσιτεχνίας από τη συνεχή επένδυση στην Ε&Α.

 

C.T.T. παίρνει την απαίτηση των πελατών ως την καθοδήγηση, την υψηλή τεχνολογία όπως η βάση της, τη λεπτή ποιότητα ως υπόσχεσή της και την υψηλή φήμη της ως εγγύησή της. Θα παράσχουμε ολόκληρος-θερμά στους πελάτες μας και σε εσωτερικό και oversea τις αγορές τα προϊόντα του λεπτότερου.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Chengtiantai Cable Industry Development Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Alex Xie

Τηλ.:: 86-755-61137976

Φαξ: 86-755-61146789

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)